вівторок, 12 червня 2018 р.

Літо-найсприятливіша пора для навчання вчителів

Пролунав  останній дзвоник. Радісно розкрили двері літні табори нашої гімназії: мовний та оздоровчий. А вчителі…. Вчителі розпочали навчання) Самоосвітній процес вчителя проходить постійно, але літні канікули надають можливість активним та допитливим викладачам нашої гімназії брати участь у нестандартних формах навчання.
Учитель фізичної культури Солопан О.М. 07-09 червня 2018 року взяла участь у тренінгу "Нова фізкультура в НОВІЙ УКРАЇНСЬКІЙ ШКОЛІ". Вже рік Олена Миколаївна учасник експерименту по впровадженню нового Державного стандарту початкової школи. Тепер вона у статусі регіонального тренера буде навчати своїх колег – вчителів фізичної культури  Бердянських загальноосвітніх закладів середньої освіти.
Учитель фізичної культури Ємельшин Б.О. та психолог практичний Нестеренко Т.М. з 11 по 13 червня приймають участь у навчальному семінарі. Організатори семінару Всеукраїнська Фундація «Захист Прав Дітей»  та Федерація Футболу України в рамках проекту Європейської Комісії «Школа+Спорт+Поліція». Проект реалізується за підтримки Міністерства освіти і науки України та Головного управління Національної поліції України.В Запорізькій області проект планується реалізовувати в м. Запоріжжя, м. Бердянськ та Михайлівському районі. Зараз Борис Олександрович та Тетяна Миколаївна проходять навчання в м. Дніпро.
Основною метою самоосвітньої роботи вчителів гімназії є підвищення якості фізичної освіти та залучення дітей до змістовного дозвілля заняття спортом. Бажаємо нашим вчителям впевненості та натхнення під час навчання.

Немає коментарів:

Дописати коментар