вівторок, 23 квітня 2019 р.

Фестиваль LEGO Foundation "Play Fest"

Креативно! Шалений драйв! Неймовірні ідеї! Ось такими словами можно прокоментувати захоплення команди Бердянської гімназії №3 "Сузір'я" від участі в архітектурному фестивалі LEGO Foundation "Play Fest", який проходив 20 квітня 2019 року у м. Запоріжжі.
Два місяці кропіткої роботи учнів та вчителів, безліч ідей і креативних рішень було втілено у презентаційній роботі гімназії. Тема цьогорічної виставки "Професії майбутнього" потребувала поєднання цікавих, нестандартних ідей, їх практичної реалізації.
Місто професій було представлено для членів компетентністного журі, до складу якого входили представники МОН України, ЗОІППО, архітектори і дизайнери.
Фестиваль проходив на базі спортивного комплексу Запорізького національного університету, у програмі якого були різноманітні майстер-класи з методик ігрового навчання, хімічна лабораторія і крейда-fest вразили присутніх цікавими дослідами і конкурсами.
Церемонія нагородження відбувалася за різними номінаціями. Команда гімназії отримала диплом переможця номінації "Креативне розуміння майбутнього", а всі її представники-подарунки від LEGO.
Ми вдячні за підтримку і допомогу в реалізації цього творчого проекту директору гімназії №3 "Сузір'я" Кривунь О.В., депутату міської ради, заступнику начальника міського відділу освіти Безродній Ж.В., голові мікрорайону АЗМОЛ Мозохіну В.М., директору КЗ "Бердянської загальноосвітньої санатарної школи-інтернату І-ІІІ ст." ЗОР Мєчовій Г.А.
Сподіваємося на нові творчі звершення і цікаві проекти! Далі фото


1 коментар:

  1. Очень интерсный фестиваль, мой видео обзор можете посмотреть на моем ютуб канале Mr.BroNick
    Ссылка на видео: bit.ly/2JoqcD0

    ВідповістиВидалити