понеділок, 11 червня 2018 р.

Тренінги для вчителів англійської мови НУШ


Відповідно до Концепції «Нова українська школа»,  Департаменту освіти і науки Запорізької обласної державної адміністрації від 02.05.2018 № 302 «Про підвищення кваліфікації вчителів іноземних мов (англійської, німецької та французької), які навчатимуть учнів перших класів у 2018/2019 навчальному році» та з метою підвищення методичного та практичного рівнів професійної компетентності вчителів іноземних мов на базі Бердянської гімназії № 3 проходять очні тренінги вчителів іноземних мов.
Проводять заняття регіональні тренери, учителі гімназії Дузенко Н.В., Проценко К.С. Курс тренінгів розраховано на три зміни: з 06.06.по 15. 06. 2018 року. За цей час навчання пройдуть учителі Запорізької області.     
Організацією й проведенням  тренінгів опікується завідувач міського методичного кабінету Скиртач Н.В.  
В останній день занять першої сесії заняття тренінгів відвідала  завідувач кафедри суспільно-гуманітарних дисциплін, кандидат педагогічних наук Запорізького обласного інституту післядипломної педагогічної  освіти, доцент  Путій Тетяна Миколаївна. Тетяна Миколаївна  поспілкувалася з тренерами, вислухала їх пропозиції, разом з  слухачами курсів взяла участь у інтерактивних вправах.
Цікаво й продуктивно пройшла перша сесія. Чекаємо гостей тренінгу на наступні сесії.



Немає коментарів:

Дописати коментар